Geen producten (0)
Geen producten (0)

Gulden ring 1966

€ 59,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 186-1000
Omschrijving

Gulden ring 1966! Bent u op zoek naar een unieke ring of een speciaal kado voor uzelf of iemand anders? Wat dacht u van een handgemaakte muntring! Gemaakt uit een zilveren Juliana gulden uit 1966. Deze ringen zijn leverbaar met een smalle band of een brede band, de versie met de smalle band is ongeveer 4-5 mm breed en de brede versie ongeveer 5-6 mm breed. 

Het is natuurlijk helemaal speciaal om uw ring te laten maken uit een gulden uit uw geboortejaar of dat van uw partner of ouders. Hierbij komt het jaartal op de band van de ring te staan.

Ideaal kado voor de echte munten liefhebber.

1966 Is het geboortejaar van Leo Visser, Theo Maassen, Gordon Ramsay & Maro Borsato, het jaar van de eerste niertransplantatie in Nederland, het jaar dat Prinses Beatrix in het huwelijk trad met Claus van Amsberg & het jaar dat voor het eerst een Nederlandstalige plaat op nummer 1 kwam in de Veronica Top 40. Het is zangeres Karin Krent met 'Dans je de hele nacht met mij'.

De levertijd van de gulden ring 1966 is 4-7 werkdagen, als u de ring sneller nodig heeft kunt u contact met ons opnemen om te kijken of dit mogelijk is. 

Mocht u een vraag hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier.

 

Ook interessant

€ 59,95
€ 59,95
€ 59,95