Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rijksdaalder ring 1960

€ 79,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 189-1127
Omschrijving

Rijksdaalder ring 1960! Bent u op zoek naar een unieke ring of een speciaal kado voor uzelf of iemand anders? Wat dacht u van een handgemaakte muntring! Gemaakt uit een zilveren Juliana rijksdaalder uit 1960. Deze ringen zijn leverbaar met een smalle band of een brede band, de versie met de smalle band is ongeveer 8 mm breed en de brede versie ongeveer 10 mm breed. 

Het is natuurlijk helemaal speciaal om uw ring te laten maken uit een rijksdaalder uit uw geboortejaar of dat van uw partner of ouders. Hierbij komt het jaartal op de band van de ring te staan.

Ideaal kado voor de echte munten liefhebber.

1960 Is het geboortejaar van Gerard Joling, Jeroen Pauw & Matthijs van Nieuwkerk, het jaar dat 40.000 Nederlandse bouwvakkers 2 weken in staking ginegn naar aanleiding van een CAO-conflict, het jaar van de officiële opening van de Euromast te Rotterdam, het jaar van de 1e uitzending van Radio Veronica & het jaar dat de grenscontroles in de Benelux werden opgeheven!

De levertijd van de rijksdaalder ring 1960 is 4-7 werkdagen, als u de ring sneller nodig heeft kunt u contact met ons opnemen om te kijken of dit mogelijk is. 

Mocht u een vraag hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier.

 

Ook interessant