Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rijksdaalder ring 1962

€ 79,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 191-1219
Omschrijving

Rijksdaalder ring 1962! Bent u op zoek naar een unieke ring of een speciaal kado voor uzelf of iemand anders? Wat dacht u van een handgemaakte muntring! Gemaakt uit een zilveren Juliana rijksdaalder uit 1962. Deze ringen zijn leverbaar met een smalle band of een brede band, de versie met de smalle band is ongeveer 8 mm breed en de brede versie ongeveer 10 mm breed. 

Het is natuurlijk helemaal speciaal om uw ring te laten maken uit een rijksdaalder uit uw geboortejaar of dat van uw partner of ouders. Hierbij komt het jaartal op de band van de ring te staan.

Ideaal kado voor de echte munten liefhebber.

1962 Is het geboortejaar van Paul de Leeuw, Hugo Borst, Frank Rijkaard & Caroline De Bruijn, het jaar dat profvoetbalclub Roda JC werd opgericht, het jaar dat het in Nederland verboden werd om een trekhond te houden & het jaar dat voor het eerst live televisie mogelijk werd tussen de VS en Europa!

De levertijd van de rijksdaalder ring 1962 is 4-7 werkdagen, als u de ring sneller nodig heeft kunt u contact met ons opnemen om te kijken of dit mogelijk is. 

Mocht u een vraag hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier.

 

Ook interessant