Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rijksdaalder ring 1963

€ 79,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 192-1173
Omschrijving

Rijksdaalder ring 1963! Bent u op zoek naar een unieke ring of een speciaal kado voor uzelf of iemand anders? Wat dacht u van een handgemaakte muntring! Gemaakt uit een zilveren Juliana rijksdaalder uit 1963. Deze ringen zijn leverbaar met een smalle band of een brede band, de versie met de smalle band is ongeveer 8 mm breed en de brede versie ongeveer 10 mm breed. 

Het is natuurlijk helemaal speciaal om uw ring te laten maken uit een rijksdaalder uit uw geboortejaar of dat van uw partner of ouders. Hierbij komt het jaartal op de band van de ring te staan.

Ideaal kado voor de echte munten liefhebber.

1963 Is het geboortejaar van Ronald Koeman, Michael jordan & Johnny Debb, het jaar dat Prinses Marijke haar naam veranderde naar Prinses Christina, het jaar dat Feijenoord als eerste Nerderlandse club de halve finale berijkte van de Europa Cup & het jaar dat de Noordzee bevroor gedurende meerdere dagen!

De levertijd van de rijksdaalder ring 1963 is 4-7 werkdagen, als u de ring sneller nodig heeft kunt u contact met ons opnemen om te kijken of dit mogelijk is. 

Mocht u een vraag hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier. 

 

Ook interessant