Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rijksdaalder ring 1964

€ 79,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 193-1242
Omschrijving

Rijksdaalder ring 1964! Bent u op zoek naar een unieke ring of een speciaal kado voor uzelf of iemand anders? Wat dacht u van een handgemaakte muntring! Gemaakt uit een zilveren Juliana rijksdaalder uit 1964. Deze ringen zijn leverbaar met een smalle band of een brede band, de versie met de smalle band is ongeveer 8 mm breed en de brede versie ongeveer 10 mm breed. 

Het is natuurlijk helemaal speciaal om uw ring te laten maken uit een rijksdaalder uit uw geboortejaar of dat van uw partner of ouders. Hierbij komt het jaartal op de band van de ring te staan.

Ideaal kado voor de echte munten liefhebber.

1964 Is het geboortejaar van Famke Janssen, Marco van Basten & Jort Kelder, het jaar dat Tetje de Jong de eerste vrouwelijke politiecommissaris van Nederland werd & het jaar dat Prinses Irene trouwt met de Spaanse prins Carlos Hugo van Bourbon-Parma. Tevens was dit het jaar van het enige Nederlande optreden van de The Beatles ooit!

De levertijd van de rijksdaalder ring 1964 is 4-7 werkdagen, als u de ring sneller nodig heeft kunt u contact met ons opnemen om te kijken of dit mogelijk is. 

Mocht u een vraag hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier.

 

Ook interessant